Cautare

2657 de rezultate pentru "scandal electoral" (3.18 secunde)
Partidele trebuia sa definitiveze listele de candidati care trebuia depuse la Biroul Electoral Central pana la 25 septembrie. ... Biroul Electoral Central si birourile electorale judetene vor fi reactivate si se va infiinta cate o sectie de votare la un numar de 500-2.000 de alegatori.
Partidele trebuia sa definitiveze listele de candidati care trebuia depuse la Biroul Electoral Central pana la 25 septembrie. ... Biroul Electoral Central si birourile electorale judetene vor fi reactivate si se va infiinta cate o sectie de votare la un numar de 500-2.000 de alegatori.
Intr-o intampinare adresata Biroului Electoral Central, reprezentantul PRM solicita BEC sa adopte o hotarare in acest sens, Funar sustinand ca are "probe legate de pregatirea fraudarii alegerilor din 25 noiembrie pentru Parlamentul European prin recurgerea la turismul electoral si la voturi multiple".
Astfel, guvernul de copii care administreaza Romania, administreaza si procesul electoral din data de 25.11.2007 tot cu copii.
Din acest motiv Secrieru este de parere ca Primaria si Politia Comunitara si-ar fi indreptat toate fortele impotriva PNG-CD, motiv pentru care a facut o contestatie pe care a adresat-o acestor doua institutii, dar si Prefecturii, si Biroul Electoral Judetean de Circumscriptie.
art.47 alin.(2) lit.c), care prevede un prag electoral raportat la indeplinirea unor conditii de fapt (obtinerea a 6 colegii uninominale pentru Camera Deputatilor si a 3 colegii uninominale pentru Senat, in care candidatii formatiunii competitoare se situeaza pe primul loc);
Liderii PIN considera ca decizia Biroului Electoral Central de respingere a semnului electoral al aliantei al carei candidat pentru Primaria Generala a Capitalei este Cozmin Gusa este un "atentat la competitia libera", motiv pentru care au contestat-o la organul emitent, la tribunal si la ICCJ.
Democrat-liberalii mentioneaza ca la punctele electorale ale PSD instalate in sectorul 5 s-au distribuit, luni, materiale electorale "cu caracter calomniator si injurios" la adresa candidatilor si liderilor PDL, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Liviu Negoita, folosind culoarea portocalie, imagini ale celor trei si insemnul electoral al PDL, "prin incalcarea legislatiei alegerilor".
Situatie incerta la Biroul Electoral Municipal (BEM) deoarece presedintele structurii, judecatorul Robert Florea, se afla deocamdata in imposibilitatea de a-si exercita functia, fiind internat in spital.
Comisia Biroului Electoral Judetean a solutionat zilele trecute, la Harsova, disputele dintre partidele politice referitoare la modalitatile de realizare a campaniei electorale. ... Conform Biroului Electoral Central, acestea nu sunt considerate bunuri, ci materiale electorale specifice.
De asemenea, Busu a mai subliniat ca institutia sa a primit spatiile de procesare a datelor si a dotat statia de prelucrare de pe langa Biroul Electoral Judetean cu o retea locala formata din 4-6 PC-uri, 2 imprimante lasere, 3-4 scanere, 4-6 UPS-uri.
Potrivit consilierului de comunicare si relatii mass-media al Partidului National Democrat Crestin (PNDC), Florentina Ciltu, PNDC a depus la Biroul Electoral Judetean Prahova o sesizare impotriva presedintelui sectiei de votare numarul 2, din localitatea Filipestii de Targ, si impotriva reprezentantului PNL in aceasta sectie de votare, pe motiv ca cei doi indeamna alegatorii prezenti la urne sa voteze in favoarea candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, si impotriva candidatului PNDC Florin Anghel, actual presedinte al CJ Prahova.
Jurnalistii constanteni au trebuit sa duca o adevarata munca de convingere, duminica, in ziua alegerilor locale, pentru a o convinge pe presedinta Biroului Electoral Judetean Constanta, Cristina Ghernaja, sa ofere informatii in timp real despre procesul de votare.
Distanta fata de Eugen Durbaca a crescut la 1,3%, conform raportarii de la ora 18.00, Biroul Electoral Judetean efectuand pana la acea ora centralizarea datelor din 66% dintre sectiile de votare din judet.
Pentru a nu stim cata oara Primaria a dat-o iar in bara cand a hotarat sa stabileasca sediul Biroului Electoral Municipal la Casa Casatoriilor.
BEC a decis ca alegerile dintr-o comuna ieseana sa continue, desi un candidat a murit Incredibil, dar BEC a decis ieri continuarea procesului electoral in comuna Voinesti din judetul Iasi, chiar daca unul dintre candidatii intrati in turul al doilea a decedat in cursul zilei de duminica.
Deputatul PNL Horea Uioreanu, membru al Comisiei de Cod Electoral, a acuzat joi PDL ca a pus "frane" la trasarea colegiilor uninominale, spunand ca reprezentatii acestui partid au fost prezenti "mai mult in presa" decat la lucrarile comisiei,.
In plus, prin faptul ca Stolojan nu va avea calitatea de candidat in alegeri, el va putea reprezenta PD-L la televiziuni, inclusiv in emisiuni care nu au caracter strict electoral.
Pana ieri isi depusesera listele de candidati la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Galati doar partidele parlamentare, respectiv PDL, PSD care este in alianta cu PC, PRM si UDMR.
Asociatia protesteaza, astfel, fata de Decizia 47/D a Biroului Electoral Central, prin care "se ingradeste in mod flagrant activitatea observatorilor si jurnalistilor in sectii, dar si fata de refuzul Curtii de Apel Bucuresti de a judeca de urgenta solicitarea APD de anulare a Deciziei 47/D".
google-analytics.com